İLK BAŞVURU MARCAO'DAN

Galatasaray'da alınan her başarısız sonuçtan sonra teknik direktör Fatih Terim'in ocak ayındaki ara transferi göstererek, "Bazı oyuncularla yollarımız ayrılacak" şeklindeki restine karşılık geldi. Bazı futbolcuların bu durumdan şikayetçi oldukları ve ayrılmak istedikleri ileri sürüldü. İlk başvurunun da Marcao'dan geldiği iddia edildi.

MARİANO ÇOK ÖNCEDEN SÖYLEMİŞTİ

Galatasaray'da üst üste iki şampiyonluk yaşayan ve sağ bekin vazgeçilmez ismi olan Brezilyalı Mariano, verdiği bir röportajda ülkesine geri dönebileceğini ve orada da iyi takımlarda oynayabileceğini vurgulamıştı. Öte yandan yabancı sınırı nedeniyle kadro dışı bırakılan bir başka sağ bek Martin Linnes'in ise kızının eğitimi için Türkiye'den ayrılabileceği öğrenilmişti.

BELHANDA VE FEGHOULİ SIRADA

MARCAO'nun sosyal medyada eşiyle tartışan taraftarlar nedeniyle de bu kararı aldığı bildirildi. Ayrıca Belhanda ve Feghouli'nin de sarı kırmızılı takımın hocasının kendilerini suçlayan demeçlerinden rahatsız oldukları ve Galatasaray'dan kazandıkları paranın garanti edilmesi halinde ayrılmaya hazır oldukları ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi