2019-2020 Cemil Turan Sezonu'na şampiyonluk parolasıyla giren Galatasaray, kadrosunu Radamel Falcao, Lemina, Babel, Andone ve Emre Mor gibi isimlerle güçlendirmişti. Yapılan bu transferlerden sonra maç gününün gelmesini bekleyen taraftarlar için o gün geldi çattı. Galatasaray bugün kendi seyircisinin önünde bir başka İstanbul takımı Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Maç önce Sarı-Kırmızılı yönetim ise kombinelerde flaş bir uygulamaya gitti.

50 BİN ASLAN

Spor TOTO Süper Lig'in 4. haftası Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanacak maç ile başlayacak. Yeni transferlerin takıma katılması ve alınan cezalar camiayı birbirine kenetledi. Bu akşam oyanacak maç için neredeyse tüm biletler tükendi. Eğer kombine sahipleri de maça gelirse 50 bin kişinin stadyumda olacağı öngörülüyor. Büyük bir şölen havasında geçecek maçta Fatih Terim'e de büyük bir destek verilmesi planlanıyor. 

KOMBİNE SATIŞI DURDURULDU

Galatasaray Spor Kulübü, geçen sezon sattığı kombine sayısını şimdiden geçti. Tarihinde en fazla kombine kartın satıldığı sezonu yaşayan Sarı-Kırmızılılar tam 41. 498 rakamına ulaştı. İlgiden bir hayli memnun olan Galatasaray yönetimi maça gelecek taraftarları da düşünerek kombine satışını durdurma kararı aldı. 

RESMİ BAŞVURU

Sarı-Kırmızılılar Türk Telekom Arena Stadyumu kapasitesinin artırılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi bir başvuruda bulunmuştu. 52 bin mevcut kapasitesi 62 bine kadar çıkarmayı planlayan Galatasaray yönetimi, olumlu bir geri dönüş bekliyor. Galatasaray bu kapasite artışını kale arkasındaki bulunan tribünlerdeki koltukları kaldırarak yapmayı planlıyor.

Editör: Haber Merkezi