Uruguaylı sol bek oyuncusu Marcelo Saracchi, Galatasaray'ın ara dönemdeki ilk transferi oldu. Alman Bild gazetesinin haberine göre Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig takımında oynayan Sarcchi, Galatasaray ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

DEVRE ARASINDA RESMEN AÇIKLANACAK

Yuto Nagatomo, Emre Taşdemir ve Ömer Bayram'dan memnun olmadığını her fırsatta dile getiren Fatih Terim, Ocak ayında transferlerini gerçekleştireceğini aktarmıştı. 21 yaşındaki genç futbolcu, 2018’de River Plate’ten 12 milyon Euro’ya Leipzig’e transfer olmuş ancak kendisinden beklenen performansı sergileyememişti. Galatasaray'la anlaşan Saracchi'nin transferinin devre arası transfer döneminin resmen açılmasının ardından resmileşeceği belirtildi.

3 FUTBOLCU DAHA GELİYOR

Diğer taraftan sarı kırmızılı takımda Martin Linnes'in askıya alınan lisansı yeniden devreye girecek ve kadroya katılacak. Monaco'da kiralık oynayan Onyekuru da kiralık olarak kadroya girecek. Kiralık olarak gitttiği Brugge’de kadro dışı kalan Diagne’nin geri dönüş isteği, oyuncunun piyasa değerinin düşmemesi için sarı kırmızılı yönetim tarafından kabul edildi.

GALATASARAY'IN İLK TRANSFERİ İSTANBUL'DA

GALATASARAY'ın Almanya'nın Leipzig takımında oynayan bol bek Marcelo Sarracchi'yi İstanbul'a getirdiği bildirildi. 

Anlaşma sağlanan Uruguaylı futbolcunun sağlık kontrolünden geçirileceği belirtildi. 

Sarracchi, Leipzig'e geçen sezon Arjantin'in River Plate takımından transfer edilmişti. Ancak bu sezon fazla forma şansı bulamamış, sadece 7 maçta forma giymişti.
 

Editör: Haber Merkezi