Galatasaday ile Gaziantep FK arasındaki karşılaşma uzun süre unutulmayacak pozisyonlara sahne oldu.

Karşılaşmada konuk ekip 17.dakikada Djilobodji'nin golüyle 1-0 öne geçti. 

19.haftada Gaziantep FK tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Güray vurdu kaleciden seken topa Kenan hamle yaptı yerde kaldı hakem önce penaltı kararı verdi ancak daha sonra yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve penaltı kararı iptal oldu.

29.dakikada sol kanattan ceza sahasına gelen ortaya Falcao ve Tosca hamle yaptı. Falcao yerde kaldı ancak hakem devam kararı verdi. VAR incelemesi sonucu da hakem Alper Ulusoy'un kararı değişmedi

Galatasaray 34.dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Savunmanın arkasına sarkan Onyekuru kaleciyi geçti, boş kaleye vurdu ancak Kana-Bıyık çizgiden topu müthiş bir hamle ile çıkardı

36.dakikada Galatasaray, savunmanın arkasında topla buluşan Falcao, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda plase bir vuruşla golü attı: 1-1.

40.dakikada Galatasaray, Belhanda ile 2-1 öne geçti. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Belhanda rakibini geçip sol ayağıyla golü attı.

56.dakikada Galatasaray takımında Ahmet Çalık son adam pozisyonunda rakibine faul yapınca kırmızı kart gördü

66.dakikada sol kanattan gelen ortaya uygun durumda vuran Feghouli farkı ikiye çıkardı

78.dakikada Gaziantep FK, Twumasi'nin ceza sahası dışında attığı golle durumu 3-2 yaptı

87.dakikada sol kanattan gelen ortaya Kenan kafayı vurdu yerde seken topu kaleci Okan son anda çıkardı

90+4.dakikada Gaziantep FK, Kayode'nin rövaşata golü ile durumu 3-3 yaptı. Hakem Alper ulusoy, pozisyonu VAR ekranında inceledi ve öncesinde faul olduğuna karar verdi ve golü iptal etti.

 90+9.dakikada Gaziantep FK, kazanılan penaltı vuruşunu Maxim ile gole çevirdi ve durumu 3-3'e getirdi. Maç bu sonuçla bitti.

Editör: Haber Merkezi