Galatasaray'ın özellikle Şampiyonlar Ligi'nde aldığı başarısız sonuçlar ligin devre arasında yapılması planlanan operasyonu da tehlikeye attı. Sarı kırmızılılar Lyindama, Marcao, Belhanda, Mariano, Nagatomo ve Feghouli gibi isimlerden bir kaçını elden çıkarıp, gelecek parayla transfer yapmayı planlıyordu. Ancak bu futbolcuların şu ana kadar taliplisi çıkmadığı gibi istenen paralarla satılmasının da imkansız olduğu belirtildi.

TERİM'İN PLANLARI SUYA MI DÜŞÜYOR?

Alınan kötü sonuçların yanında oynanan oyunun da tatmin etmemesi taraftarı ve camiayı oldukça öfkelendirmişti. Sahada ruhsuz şekilde dolaşan futbolcular için Ocak aynı işaret eden Terim'in değişiklik planlarının suya düşeceği iddia edildi. Şampiyonlar Ligi'nde alınan başarısız sonuçlardan sonra Lyindama, Marcao, Belhanda, Mariano, Nagatomo ve Feghouli gibi elden çıkarılacak oyunculara talipli çıkmadığı belirtildi. 

SADECE FUTBOLCULAR MI SUÇLU?

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun en başarılı teknik direktörlerinden biri Fatih Terim. Sarı kırmızılı taraftarlara göre "İmparator" o. Ancak şimdi tahtı sallanıyor. Yapılan onca transfere rağmen başarılı olamamasına 6-0'lık Real Madrid bozgunu da eklenince sürekli futbolcuları eleştiren ve operasyon mesajı veren Terim'in durumu da tartışmaya açıldı.

İMPARATOR SALLANIYOR!

Galatasaray'ın yapılan onca transfere rağmen ligde başarılı olamaması, Avrupa'da da hüsrana uğraması teknik direktör Fatih Terim'in de tartışılmasına yol açtı

18 FUTBOLCUYU ZATEN O ALDI

Sarı kırmızılı takımın hocasının eleştirilmesinin en büyük nedeni takımın yaşlı ve kiralık oyuncularla kurulması. 26 kişilik kadroda bulunan 18 futbolcuyu zaten Terim'in transfer ettirdiği, ancak buna rağmen onları hedef tahtasına koyduğu belirtiliyor. İlk kez taraftarlar sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutarken, yönetim de suçlamalar başladı.

GAZİANTEP DÖNÜM KARŞILAŞMASI

Galatasaray'ın Gaziantep'le bugün deplasmanda oynayacağı maç "Dönüm karşılaşması" olarak görülüyor. Sarı kırmızılı takım hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı ve Gaziantep'e giderek kampa girdi. Teknik direktör Fatih Terim'in bu maçta kadroda revizyona gideceği ve yerli oyunculara da şans vereceği ileri sürülüyor.

Editör: Haber Merkezi