Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiraladığı Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi, İstanbul'a geldi.
 
Özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Icardi'yi sarı-kırmızılı taraftarlar büyük coşkuyla karşıladı. Icardi'ye menajerliğini de üstlenen eşi Wanda Nara ile çiftin çocukları eşlik etti.

Icardi, kendisini bekleyen binlerce taraftara "Üçlü" çektirdi. Arjantinli futbolcu, taraftarların tezahüratlarına da eşlik etti.

Taraftarların ilgisi için "Burada inanılmaz bir atmosfer var." diyen 29 yaşındaki santrfor, "Burada olduğum için çok mutluyum. Şimdilik 1 sezon için geldim. Büyük başarılar kazanmak amacıyla buradayım. Erden Timur ile 2 aydır konuşuyoruz. Ailem ve ben burada olduğumuz için çok heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, geçen sezon Manchester United forması giyen İspanyol yıldız Juan Mata ile de her konuda anlaşmaya vardı. 34 yaşındaki oyuncunun, yıllık 1.8 milyon Euro karşılığındaki teklife 'evet' dediği kaydedildi.

Cim Bom tecrübeli oyuncuyla görüşmelere başlandığını da resmen KAP'a bildirdi. Oyuncunun sabah saat 10.00'da Türkiye'ye geleceği öğrenildi.
 

Editör: Haber Merkezi