Yeni sezona üç dalda da şampiyonluk parolasıyla giren Galatasaray, transfer döneminde kadrosunu güçlü isimlerle donatmıştı. Takıma katılan, antrenmanlara çıkan ve adaptasyon süreçleri devam eden bu transferlerden Andone için flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın Romen yıldızı Florin Andone İngiltere'de Brighton forması giydiği dönemde gördüğü kırmızı kart nedeniyle Kasımpaşa mücadelesinde oynayamayacak. 

ÇİFT FORVET PLANI SUYA DÜŞTÜ

Türk Telekom Arena Stadyumu'nda uzun bir yenilmezlik serisi yakalayan ve iç sahada baskılı futbol oynayan Galatasaray'da Fatih Terim'in çift forvet planı suya düştü. Yeni transferlerden Falcao ve Andone'yi özellikle Türk Telekom Arena Stadyumu'nda ileri ikilide kullanmayı düşünen imparator, Andone'nin İngiltere'den kalma cezası sebebiyle forvette sadece Falcao'yu kullanacak. Öte yandan Hollanda Milli Takımı'nda muhteşem bir performans göstererek hem asist hem de gol atan Ryan Babel'de forvet için bir diğer alternatif olarak öne çıkıyor.

FALCAO ÇIKMAZI

Transfer sezonunun bitmesine bir gün kala imzayı atan ve Galatasaray taraftarının adeta sevgilisi haline gelen Falcao'nun form durumundaki yetersizlik akılları kurcalamaya devam ediyor. Kondisyoner Bartalli, Falcao'nun en az 2 haftaya daha ihtiyacı olduğunu söylesede ünlü forvet Terim'le konuşarak oynamak istediğini söylemişti. Falcao'nun form durumundaki yetersizlik ibreyi Andone'ye kaydırdı ancak İngiltere'de Brighton forması giyerken aldığı kırmızı kart cezası nedeniyle bu alternatiftende faydalanılamayacak.

Editör: Haber Merkezi