Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa'yı sahasında ağırladı. Hafta içi Alanyaspor'a 3-2 yenilerek Türkiye Kupası'na veda eden ve lige yönelen Sarı Kırmızılı ekip, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve ligde üst üste 6. galibiyetini aldı. 

Alınan bu sonuçla Galatasaray puanını 51'e yükseltti. Kasımpaşa ise 26 puanda kaldı. 

 9. dakikada Galatasaray'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası dışına açılan topa Etebo uzaklardan çok sert ve düzgün vurdu, kaleci Ertuğrul mükemmel bir hamleyle topu kornere çeldi. Galatasaray bir kez daha sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Mostafa Mohamed'in kafa vuruşunda kaleciden seken topu arka direkte Kerem tamamladı ve kaleci Ertuğrul'u mağlup etmeyi başardı. 

26. dakikada Babel sol çaprazdan ceza alanına girmeden sert vurdu, kaleci Ertuğrul topu güçlükle kornere çeldi.

Kasımpaşa maçın 2. yarısına oyuncu değişikliği yaparak başladı. Koomson yerine oyuna giren isim Varga oldu. 

47. dakikada sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Kevin Varga son çizgiden çok etkili bir orta kesti, yerden giden topa kale alanındaki Thelin dokunamadı.

 Maçın 51. dakikasında Kasımpaşa'nın sol kanattan kullandığı taç atışı sonrası Hajradinovic ortaladı, Muslera'nın boşa çıktığı topa penaltı noktası üzerinden Thelin kafayı vurdu ve maça denge getirdi. 

 87. dakikada Henry Onyekuru kaleci Ertuğrul'un müdahalesi ile ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Erkan Özdamar, beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Mostafa Mohamed 89. dakikada Galatasaray adına skoru 2-1'e getirdi.  Mostafa Mohamed, Galatasaray formasıyla Süper Lig'deki 3. maçında 3. golünü kaydetti.

Editör: Haber Merkezi