UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’u mağlup ederek tarihi bir galibiyet alan Galatasaray, gözünü Süper Lig’de oynanacak Beşiktaş derbisine çevirdi. Ancak sarı-kırmızılı camiayı endişelendiren bir gelişme yaşandı.
Osimhen Antrenmana Katılmadı
Derbinin en çok merak edilen ismi olan Victor Osimhen, sabah yapılan idmanda takımla birlikte çalışmadı. Nijeryalı yıldızın, özel bir program dahilinde bireysel antrenman yaptığı öğrenildi. Bu durum, dev maç öncesi teknik heyetin en kritik gündem maddesi oldu.
Liverpool Maçında Kramp Yaşamıştı
Osimhen, yaşadığı sakatlığın ardından Liverpool karşısında sahaya 11’de çıkmış, 72 dakika görev yaptıktan sonra kramp nedeniyle oyundan alınmıştı.
Teknik Heyet Beklemede
Sarı-kırmızılılarda gözler şimdi tamamen Osimhen’in sağlık durumuna çevrilmiş durumda. Yıldız golcünün derbiye yetişip yetişmeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
