Sezon başında oluşturulan kadronun hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarısız olmasından sonra ara transfer döneminde yenilenmeye gidecek Galatasaray’da transfer listesi ve gönderilecek isimler belli oldu.

AMED ÖNCEL İLK SIRADA

Fortuna Düsseldorf’un defans bölgesinde görev alan genç oyuncusu Amed Öncel’i transfer listesinin başına koyan Galatasaray, oyuncuyu uzun süredir izliyordu. Mariano’nun takımdan ayrılacak olması konuşulurken Amed Öncel için transfer ihtimalleri giderek güçleniyor.

ARDA TURAN’A SICAK BAKIYOR

Başakşehir’le oynanan maçta eski hocası Fatih Terim’in elini öperek buzları eriten Arda Turan’ın Galatasaray’a transferi için Başkan Göksel Gümüşdağ kolaylık sağlanacağını söylemişti. Maaş konusunda esnek olduğu bilinen oyuncunun eski takımına dönmesi için Fatih Terim’in onayı bekleniyor.

CEZARES VE DİABY İÇİN FATİH HOCA KARAR VERECEK

10 numara pozisyonu için arayışa giren scout ekipleri, Brezilya’da top koşturan Atletico MG takımının oyuncusu Juan Cazares’i Fatih Terim’ sundu. Ön libero içinse Portekiz’in Paços Ferreira ekibinde mücadele eden Mohamed Diaby bu pozisyon için öncelikli isim oldu.

O İSİMLERLE YOLLAR AYRILACAK

Beklenileni veremeyen ve takımın oyun içinde ritmini bozan oyuncuları listeye alan Fatih Terim Nzonzi, Seri ile yolların ayrılması gerektiği yönünde karar verdi. Lemina için kalma ihtimali söz konusuyken, Emre ve Andone’nin de takımdan ayrılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi