04 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Galatasaray’da sakatlık şoku Yunus Akgün Ajax maçında yok

Galatasaray’da sakatlık şoku Yunus Akgün Ajax maçında yok

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Yunus Akgün, Trabzonspor maçında yaşadığı kas sakatlığı nedeniyle Ajax deplasmanında forma giyemeyecek. MR çekilecek oyuncunun Kocaelispor karşısında da riske edilmemesi bekleniyor. Akgün bu sezon 14 maçta 4 gol 2 asist yaptı.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor’la golsüz berabere kalan Galatasaray, 29 puanla liderliğini sürdürdü. Takım, gözünü 5 Kasım Çarşamba günü oynanacak Ajax deplasmanına çevirdi.

Ancak sarı-kırmızılı ekipte kötü haber geldi. Yunus Akgün, Trabzonspor karşılaşmasında şut attığı sırada kasığında çekme hissetti. Yapılan kontroller sonrası yıldız oyuncunun MR’a gireceği ve Ajax karşısında forma giyemeyeceği açıklandı.

25 yaşındaki futbolcunun Kocaelispor maçında da riske edilmeyeceği belirtildi. Bu sezon 14 maçta görev yapan Akgün, 4 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *