İkinci yarı için zorlu bir mücadeleye hazırlanan Galatasaray transferde hız kesmiyor. İlk yarıyı zirveden uzak tamamlayan sarı kırmızılı ekip Al-İttihad forması giyen tecrübeli isimle anlaşmaya vardı.

TAKIM BÜYÜK ÖLÇÜDE DEĞİŞECEK

Fatih Terim’in zorlu geçecek dediği ikinci yarı mücadelesi için art arda transfer girişimlerinde bulunan Galatasaray Al-İttihad’la sözleşmesini fesheden Da Costa ile anlaşma sağladı. Fatih Terim’in sezon başında büyük ölçüde değiştirdiği ekibin ikinci devrede de aynı şekilde değişeceği gözüküyor. Oynanan tutuk oyundan memnun olmayan teknik ekip, yönetimle birlikte transfer çalışmalarına yoğunlaştı.

MARCAO’NUN YENİ PARTNERİ

Linnes ve Emre Akbaba’nın lisansının çıkacak olmas, Onyekuru ve Saracchi’nin kiralanması ve Diagne’nin geri dönüşü takım içinde rotasyonların epey zenginleşeceğini gösteriyor. Da Costa, stoperin vazgeçilmez ismi Luyindama’nın sakatlığı sebebiyle Marcao’nun yanında görev alacak. Türkiye’den gelen transfer tekliflerine Galatasaray’ı seçmesi sebebiyle reddettiğini belirten Da Costa, ara transferde döneminde Türkiye’ye gelecek.

Editör: Haber Merkezi