Trabzonspor’da yıldızı parlayan ve adından söz ettiren yıldız futbolcu, ardından Galatasaray’ın orta sahasının vazgeçilmez ismi olmuştu. Fatih Terim’le birlikte kazanılan şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan futbolcu jübile kararı aldı.

SAHA DIŞINDAN HİZMET EDECEK

Sakatlıklarla boğuştuktan sonra bir daha eski formunu yakalayamayan ve aldığı para sebebiyle tribünlerden sıklıkla eleştiri alan Selçuk İnan sezon sonunda futbol hayatını bitirme yönünde karar aldı. Maaşında indirime gitmesine rağmen taraftardan gelen tepkiler ve eski performansını yakalayamaması veda kararına neden oldu. 34 yaşındaki futbolcu fiili olarak bırakma kararı aldığı futbol hayatını saha kenarında sürdürmek istiyor. Teknik direktörlük, yardımcı teknik direktörlük gibi görevlerde yer alma planı olan Selçuk İnan’ın Galatasaray’a futbolculuk dışında da katkı vermek istediği öğrenildi.

SEZON SONU JÜBİLE

Oynadığı maçlarda takıma beklenen katkıyı sağlayamayan İnan, Terim’in oyun içinde gözden çıkardığı isimlerden birisiydi. Şans bulduğu anlarda saha içinde verimli olamayan İnan’ın sezon sonunda futbolu bırakıp Galatasaray’da farklı görevlerde yer alması bekleniyor.