06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Galatasaray'ın yıldızına Suudi Arabistan'dan sürpriz talip

Galatasaray'ın yıldızına Suudi Arabistan'dan sürpriz talip

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mario Lemina, Suudi Arabistan'ın Al Shabab kulübünün transfer listesine girdi.

Üst üste üç sezondur Süper Lig’de zirvede yer alan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi öncesi kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Yeni transfer hedefleri kadar takımdan ayrılacak oyuncular da gündemde. Bu isimlerin başında ise Mario Lemina geliyor.

Al Shabab Harekete Geçti


Suudi Arabistan basınından Arriyadiyah’ın aktardığına göre, Al Shabab Kulübü, 31 yaşındaki Gabonlu orta saha oyuncusu Lemina'yı transfer listesine aldı. Haberde, kulübün oyuncuyla el sıkıştığı ve Galatasaray ile resmi görüşmelerin yakın zamanda tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.

Takımın Vazgeçileni Olmuştu


Sezonun devre arasında sarı-kırmızılı ekibe katılan Lemina, kısa sürede teknik direktör Okan Buruk’un vazgeçilmezlerinden biri olmuştu. Galatasaray formasıyla 16 karşılaşmaya çıkan deneyimli futbolcu, 1 gol ve 2 asistle skora katkı sundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *