Galatasaray'ın stoper ikilisinde yer alan Marcao'nun eşi Pan Texeira, instagram hesabını gizliye alacağını duyurdu. Texeira'nın bu kararı almasında Galatasaraylı taraftarın kendisine ve kızına hakaret ettiğinin etkili olduğu söyleniyor. Süper ligde istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da Brezilyalı stoper Marcao'nun performansı ve söylemleri taraftarı oldukça sinirlendirmişti. 

SÖYLEMLER ETKİLİ OLDU

Geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızı takıma katılan ve şampiyonluk yolunda önemli bir rol oynayan Marcao, yeni sezona iyi başlayamadı. Yaptığı hatalar ve gördüğü kırmızı kart sebebiyle taraftarın tepkisiyle karşı karşıya kalan Brezilyalı stoper dün oynanan Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçından sonraki açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Maçın son dakikalarında kalesinde gol gören Aslan, sahadan 1-1'lik skorla ayrılmış bunun üzerine sosyal medyada birçok yorum yapılmıştı. Marcao'nun alınan 1 puanın kazanç olarak görülmesi gerektiği yorumu da taraftardan nasibini aldı. Hem Marcao'ya hemde eşine yoğun bir şekilde eleştiri yapılırken Pan Texeira instagram hesabını gizliye alacağını duyudu.

MARCAO KAPATMIŞTI

Geçen sezon gösterdiği performanstan bir hayli uzak olan Marcao'da instagram hesabını daha önce kapatmıştı. Hem daha sıkı çalışmak hemde taraftarın tepkisiyle karşılaşmamak isteyen Marcao böyle bir karar almıştı. Stoper ikilisinde görev yapan Luyindama Marcao ikilisi ise yeni sezonda kafaları kurcalamaya çoktan başladı.

Editör: Haber Merkezi