Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta karşılaştığı, 3-0’lık skorla mağlup ettiği Gaziantep FK maçının ardından maçın hakemi Alper Ulusoy ile Gökhan Gönül arasında ilginç bir diyalog yaşandığı öğrenildi.

VAR SİSTEMİNİNE SERT ELEŞTİRİ

Maçın ardından basın açıklaması yapan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica maç hakemi Alper Ulusoy’u sert bir dille eleştirdi. Rumen çalıştırıcı, “Beşiktaş’ın desteğe ihtiyacı yok. Bu VAR düzelmezse, Türk futbolunu mahvedecek” şeklinde konuştu.

İKİ TARAF İÇİN DE HATALI KARARLAR VERİLDİ

İki taraf için de hatalı kararlar verildiğini ifade eden Rumen hoca, “Hakemin kötü kararları iki takım için de geçerli. Bu maçı Beşiktaş’ın hak etmediğini söylemek istemiyorum, rakibi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Kendi lehlerine penaltı kararının verilmediğini belirten Sumudica “Bir de Kenan’ın pozisyonu var. Gökhan Gönül’ü tebrik ediyorum. Kenan’a yaptığı müdahale sonrasında hakeme penaltı olduğunu söylemiş ancak hakem burada Kenan’ı 4. sarı kartla cezalandırarak önümüzdeki maçta oynamasına engel oldu” ifadeleriyle Gönül’ü takdir ederken, maç hakemini eleştirdi.

Editör: Haber Merkezi