Süper Lig'de 35. haftada Gençlerbirliği ile Sivasspor arasındaki 5 gollü mücadele inanılmaz bir geri dönüşe sahne oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında üstün olan taraf ev sahibi Gençlerbirliği'ydi. 

25. dakikada sağ köşeden Daniel Candeias tarafından kullanılan kornere, ceza sahası içerisinde bulunan Diego Angelo savunmanın arasından yükselerek kafasını vurdu ve topu filelerle buluşturdu. Bu golle Gençlerbirliği, Sivasspor karşısında 1-0 öne geçti.

Gençlerbirliği, 37. dakikada ikinci golü de buldu. Sağ kanattan bek oyuncusu Johansson topla birlikte ilerledi. Pas atacak arkadaşını ararken Sivasspor savunmasında alan buldu ve topla ilerledi. Johansson ceza sahasına girmeden şık bir vuruş yaptı ve topu filelere göndererek takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

İkinci yarıda ise roller değişti.

Maçın son 15 dakikasında ise Sivasspor'un golleri peş peşe geldi.

78. dakikada sağ kanattan Erdoğan ortasını yaptı, ceza sahası içerisinde Jorge Felix kafasını vurdu ve Sivasspor farkı bire indirdi.

83. dakikada sol kanatta Gradel, ceza sahasına ortasını gönderdi. Ön direğe hareketlenen Kayode topa dokundu ve Sivasspor eşitliği yakalayan golü buldu.

Maçın 2-2 bitmesi beklenirken son saniyelerde Sivasspor yine gol aradı. 90+4. dakikada Kayode sağ kanattan yerden ortasını gönderdi. Gençlerbirliği'nde Polomat'ya çarpan top filelerle buluştu ve Sivasspor ikinci yarıda geriden gelerek durumu 3-2'ye getirdi.

Sivasspor bu sonuçla haftayı 3 puanla kapatmayı başardı.

Editör: Haber Merkezi