Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık oynayan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal'ın transferi belirsizliğini koruyor.

Siyah beyazlıların bonservisini almak için kulübü Leicester ile görüştükleri Ghezzal için Galatasaray da devreye girmiş, bonservisi için görüşmelere başlamıştı.

Bu arada Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübünün de Ghezzal'a astronomik bir teklifle gittiği ortaya çıktı. Aboubakar ve Talisca'nın da takımı olan Al Nassr'ın Ghezzal'a yıllık 4 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü. Ancak Ghezzal'ın bu teklifi kabul etmediği ifade edildi.

Ghezzal'in öncelikle Beşiktaş'ta oynamak istediği iddia edildi. Siyah beyazlılar, yıllık 2 milyon 250 bin euro önermişlerdi. Galatasaray ise bu paranın da üstüne çıkmış, ancak Ghezzal Beşiktaş'tan haber beklediğini iletmişti.

Galatasaray'ın ise 2.8 milyon euroluk yıllık ücret önerdiği ifade edilirken bu rakamın bonuslarla 3 milyon euroyu bulduğu bildirildi.

TRT Spor yayınında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan gazeteci Fatih Doğan Sergen Yalçın'ın Ghezzal ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesini aktardı.

Doğan, "Sergen hoca, Ghezzal ile telefonda görüştü. Ghezzal'a, 'Nedir durumun?' diye sordu. Ghezzal 'Hocam ben hala Beşiktaş'ta kalmayı istiyorum. Sizinle çalışmaktan çok mutluyum ama bonservis konusu var biliyorsunuz.' yanıtını veriyor." ifadelerini kullandı.

Oyuncunun menajerinin 1 ay önce Fenerbahçe'nin de kapısını çaldığını belirten Doğan, "Ghezzal transferinde daha ziyade oyuncunun menajerinin taktikleri, yaptıkları insanları yordu. Ghezzal'ın menajeri 1 ay önce Fenerbahçe'ye gitti. Fenerbahçe kulübü ve Ali Koç mesafeli yaklaştı. Muhtemelen sonrasında da Galatasaray'a gitti." şeklinde konuştu.