05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Görevini bugün bırakıyor! Ali Koç'tan ayrılık kararı

Görevini bugün bırakıyor! Ali Koç'tan ayrılık kararı

Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı bırakıyor. Yeni başkan kim olacak? Ertuğrul Doğan ve Yüksel Yıldırım isimleri öne çıkıyor.

Türk futbolunun en güçlü figürlerinden biri olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir süredir sürdürdüğü Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden ayrılma kararı aldı. Bugün İstanbul'da düzenlenecek kritik toplantıda futbol camiasını yakından ilgilendiren bu kararın resmen duyurulması bekleniyor. Kulüpler Birliği’nde yeni lider kim olacak sorusu, Süper Lig kulislerini hareketlendirdi.

Kulüpler Birliği’nde Kritik Zirve: Başkanlık Değişiyor

Ali Koç’un başkanlık görevinden ayrılma kararı, kulislerde bir süredir konuşuluyordu. Bugün saat 14.00’te İstanbul Conrad Otel’de gerçekleşecek toplantıya tüm Süper Lig kulüp başkanları özel olarak davet edildi. Gündemin ilk sırasında ise yeni başkanın belirlenmesi yer alıyor.

Toplantının sonucunda Ali Koç’un resmen görevi bırakması ve yeni başkanın seçilmesi bekleniyor. Bu gelişme, Süper Lig kulüplerinin gelecek dönem stratejileri açısından da önem taşıyor.

Yeni Başkan Kim Olacak? İki İsim Öne Çıkıyor

Ali Koç’un görevi bırakmasının ardından yerine geçmesi beklenen isimlerin başında Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan geliyor. Kulis bilgilerine göre Süper Lig kulüplerinin çoğunluğu, Doğan’ı başkanlık koltuğunda görmek istiyor. Doğan’ın da bu teklife olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Ancak tek aday o değil. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da başkanlık için konuşulan isimler arasında. Futbol kamuoyu, bu iki ismin öne çıktığı süreçte Kulüpler Birliği’nin geleceğini şekillendirecek bu tercihin nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *