Ligde yakaladığı istikrarlı oyunu Beşiktaş karşısında da sergileyerek 2 gole imza atan Sörloth'a Almanya'dan flaş bir mesaj geldi. Borussia Dortmund'un genç yeteneği  Ervin Haaland,  sosyal medyadan fotoğraf paylaşan Alexander Sörloth'a "Kuzeyin kralı" yorumu yaptı

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Alexander Sörloth'a Erling Haaland'dan övgü geldi. Beşiktaş maçında attığı 2 golle yıldızlaşan Sörloth, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına Borussia Dortmund'un yıldız golcüsü ve aynı zamanda Alexander Sörloth'un Norveç Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Erling Haaland, ''Kuzeyin Kralı'' yorumunu yaptı. Alexander Sörloth da Haaland'ın mesajına yanıt verdi.

Dortmund devreye girecek mi

Alexander Sörloth'un durdurulamaz performansı tüm dünyada yankı uyandırırken Milli Takım'dan arkadaşı Haaland'ın mesajı Borussia Dortmund dedikodularını da beraberinde getirdi. Şu an Trabzonspor'da kiralık olarak Sörloth'un adı dünya devleriyle anılsa da zorunlu satın alma hakkı Trabzonspor kulübünün elinde bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi