İtalya'nın Milan takımında başarılı bir sezon geçiren milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

Çalhanoğlu şunları söyledi:

- Pandemi zamanında çok iyi hazırlandım. Beslenme ve fiziksel çalışmalarım için kendime bir hoca tuttum, çok çalıştım. Çünkü zor bir süreçten geçtik. Dışarıya çıkamamamız bizi çok etkiledi. İdmanlara başladığımızda herkesten fiziksel anlamda öndeydim. Bütün değerlerim her zaman en yüksekteydi.

- Hakkımdaki yorumları okuyorum. 'Milli Takım'da neden bu performansı göstermiyor?' diye konuşuluyor. Forvet arkası benim en rahat hissettiğim pozisyon. Zaten bunu da maçlarda ispatladım. Milan'da da asistler yaptım, goller yaptım. Bu benim şahsi kalitem. 

- Her hoca, beni oynattı. Hiçbir zaman yedek kalmadım. Maldini ve Gattuso gibi insanlar futboldan anlamıyorlar da bizim yorumcular mı anlıyor? Acaba beni kıskanıyorlar mı diye düşünüyorum.

- Fatih Terim benim A Milli Takım forması giymemi sağladı, hep güvendi ve sürekli oynattı. Ben Milan'ın 10 numarasıyım, Şenol Güneş bir kaç maçta oynatmadığı için kırgınım. 

- A Milli Takım'da da Milan'daki gibi etkili olmak istiyorum, bana orada Milan'daki sorumluluğun verilmesi gerekiyor.

- Galatasaray taraftarlarına selam yolluyorum, sizleri seviyorum. İnşallah bir gün buluşacağız.