Bunu herkes biliyor

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da hakemleri eleştirenler kervanına katıldı. Ağaoğlu, "Hakemlerden bizim de bayağı canımız yandı. Bunu herkes biliyor. Benim hesabıma göre bir 14 puanımız gitti.  Eğitimsizlik mi, formsuzluk mu, ön yargı mı, yoksa kasıt mı? Bunun adını koyacak insanlar da bizler değiliz. Cevabı vermesi gereken ve sıkıntıyı anlatması etmesi gereken kurum MHK ve TFF'dir" dedi.

Direklerin ahını aldık

AĞAOĞLU, bu sezon 25 şutlarının direklerden dönmesiyle ilgili olarak da "Kale direklerinin intikamı diyorum ben ona. O kale direklerini söküp, parçalamayacaklardı. Direklerin ahını almayacaktık. Benim tahminim hiçbir ülkenin liginde hiçbir takımın bu kadar şutu direkten dönmemiştir. Belki de tüm zamanların birincisiyiz. Bilmiyorum sebebini. O kadar kurban kestik ki mezbahada koyun kalmadı" diye konuştu.

İflas etmiş bir lig

TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu, finansal olarak ligdeki 4 kulübün dışındakilerin mali açıdan batakta olduğunu ileri sürdü. Ağaoğlu, "İflas etmiş bir ligden bahsediyoruz. Bir mali değeri yok. Batak bir lig. Finansal olarak, başarı olarak değerlendirdiğin zaman da az önce söylediğim liglerin kilometrelerce gerisindeki bir lig. Onun için kuru sandalye üzerinde, vezir rüyası görmeyelim. Gerçekleri görerek, ona göre hareket etmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Rodallega'yı istiyoruz

AHMET Ağaoğlu, sözleşmesi biten Rodallega için "Beşiktaş maçından sonra tekrar görüşeceğiz. Biz kendisini istiyoruz. Cevabını bekliyoruz" dedi. Ekuban'ın opsiyonunu kullandıklarını vurgulayan Ağaoğlu, "En az 3, en fazla 6 oyuncu alacağız. Abdülkadir ve Yusuf için sosyal medyada yüksekten uçuyorlar, 80 milyon euro diye. 50, 40 milyon euroya bizim ligimizden oyuncu gönderemezsiniz. Senin liginin değeri ortada. Daha Avrupa Kupası oynamamışsınız" dedi. 

Editör: Haber Merkezi