Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan Çakır'ın ismi Dünya'nın en büyük kulüpleriyle birlikte anılmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Fenerbahçe derbisine çıkan Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır başarılı performansı nedeniyle birçok büyük kulübün radarına girdi. 

Gelecek sezon kadrosunu yenilemek ve genç oyuncuları bünyesine katmak isteyen İngiliz takımı Liverpool ve İtalyan takımı Juventus Uğurcan Çakır'ı yakın takibe aldı. Fenerbahçe karşılaşmasında net pozisyonlarda kalesini adeta gole kapatan Çakır, müthiş oynadığı karşılaşmanın ardından transferin bir anda gözde ismi oldu. 

FİYATI 30 MİLYON EURO 

Geçtiğimiz sene Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Liverpool'un başarılı kalecisi Alisson'un sakatlığından sonra kaleye geçen Adrian'dan memnun olmayan Jurgen Klopp, Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan Çakır'ı gelecek sezonda takımda görmek istiyor. Öte yandan İtalya'nın dev kulübü Juventus'ta ise yaşlı kurt Buffon'dan sonra kaleyi emanet edecek isim Uğurcan olabilir. Zebraların tecrübeli teknik direktörü Sarri, Uğurcan için scout ekibi göndermeye hazırlanıyor. İki kulübünde scout ekipleri Milli maç oynanırken tribünde olacak. Trabzonspor'un içinden alınan kulis bilgisine göre Juventus'un, Bordo Mavili kulübe Uğurcan için 30 milyon euro'yu gözden çıkarttığı öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi