Dünkü oynanan Beşiktaş Başakşehir maçında taraftarlar Fikret Orman'ı istifaya davet etmişti. Bugün bir açıklama yapan Orman, istifa ettiğini açıkladı. Gündeme bomba gibi düşen bu haberen sonra gözler Yıldırım Demirören'e çevrilmişti. Demirören'de Beşiktaş Başkanlığı için aday olmayacağını duyurdu.

GERİDE KALDI

Fikret Orman'ın istifa kararı almasından sonra başkanlık için adı geçen Yıldırım Demirören, "Ben o işleri geride bıraktım, şu anda Beşiktaş başkanlığı benim gündemimde yok" diyerek kararını açıkladı.

Yıldırım Demirören, Türkiye Varlık Fonu tarafından ihalesi yapılan Milli Piyango'yu Sisal-Şans ( Demirören ) ortak grubu olarak kazanmıştı. Bu satıştan sonra TFF Başkanlığı'ndan istifa eden Demirören şu anda yalnızca bu sektörde ilerme hedefinde. 

MAÇTA İSTİFA SESLERİ

Türkiye Spor TOTO Süper Lig'in 5. haftasında kendi evinde Başakşehir'i konuk eden Beşiktaş sahadan 1-1'lik skorla ayrılmıştı. Maç içerisinde taraftarlardan yoğun şekilde tepki gören Başkan Orman, defalarca istifaya davet edildi. Öte yandan sezon başında Şenol Güneş'in yerine getirilen Abdullah Avcı'da taraftarların öfkesinden nasibini aldı. Beşiktaş taraftarı maçın bir bölümünde "Sergen Yalçın" tezahüratında bulundu. 

HİSSELER YÜKSELDİ

Başkan Fikret Orman'ın aldığı istifa kararı sonrası Beşiktaş'ın borsadaki hisseleri yükselişe geçti. İşlem gören hisselerinin değeri 15 dakika içerisinde 1.69 liradan 1.78 liraya yükseldi. Ardından bir düşüş yaşansa da öğlen arası itibarıyla Beşiktaş hisselerinde yüzde 2.34 yükseliş yaşanmış durumda.

Editör: Haber Merkezi