Son 6 maçtaki 4. yenilgisini Gaziantep deplasmanında alan Fenerbahçe'de taraftarların sosyal medyada çok sayıda teknik direktör Erol Bulut'u istifaya çağıran mesajlar paylaştığı belirlendi.

Bulut ise Gaziantep maçından sonra açıklamalarda bulundu. Bulut'un sözleri şöyle:

- Mağlubiyetin sebebi nedir? 90 dakikaya bakınca oyun kontrolü bizdeydi. Şanssızlıklar da bizim üzerimizde. Frikiğe vuruyor top, oradan Gustavo'nun dizine çarpıp rakibin önüne düşüyor. Sonra penaltı. İkinci yarı futbolcular elinden geleni yaptı. Pozisyonlar var, olmadı.

- VAR ile ilgili, hakemler ile ilgili konuşmadım. Soruyorum. Gerçekten sormak istiyorum VAR'daki çizgileri kimin çizdiğini merak ediyorum. Dün oynanan Galatasaray maçı, bugün Trabzon maçındaki penaltılara bakınca sormak istiyorum. Bir yorumlasınlar. Bize verilmeyen penaltıyı da. Penaltımız verilmedi. Golümüz verilmedi.

- Bugünkü duruma baktığımızda Avrupa'da en çok penaltı yapan defans, 6 penaltı yapmışız. 5'i gol olmuş. Orada çalışmamız lazım. Zor bir süreçten geçiyoruz bu kesin. Fenerbahçe'nin daha iyi durumda olması gerekir. 

- 23 puandayız önümüzde 27 maç var. Herkes 'Hocam ne anlatıyorsun' diyecek ama bu futbol, yaşamamız gerekiyor. Acı çekiyoruz evet ama buradan çıkacak olan da biziz. Önümüzde Başakşehir maçı var, hazırlıklarımız var. Puanlar alarak üst sıralara çıkmak ve taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.

Editör: Haber Merkezi