Fenerbahçe Kulübü, Ersun Yanal'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Ama Yanal'ın kaderinin derbide alınacak sonuca bağlı olduğu ortaya çıktı

MUTLU YILLAR YANAL

FENERBAHÇE'de geleceği tartışılan teknik direktör Ersun Yanal'ın 58. doğum günü kulübün sosyal medya hesabından kutlandı.  Yanal'ın 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'de kazandığı şampiyonluk kupasıyla paylaşılan mesajda, "Bugün Ersun Hocamızın doğum günü! Mutlu yıllar Ersun Yanal" başlığı kullanılırken, deneyimli çalıştırıcının, "En güzel günler henüz yaşamadıklarımızdır ve en güzel şampiyonluklar henüz kazanmadıklarımızdır" sözlerine yer verildi.

İKİNCİ YARIYI GÖRECEK Mİ?

ERSUN Yanal'ın doğum gününü kutlayan yönetimde geleceği ile ilgili ise bambaşka bir karar alındı. Sarı lacivertli takımın aldığı sonuçların yanı sıra futbolundan da memnun olmayan yönetimin hafta sonunda oynanacak Beşiktaş derbisinde alınacak kötü bir sonuç halinde yolları ayıracağı ileri sürüldü. Göreve gelmesinde önemli rol oynayan taraftarların da Yanal'a karşı cephe aldıkları iddia edildi. Ersun Yanal'ın ligin ikinci yarısını göremeyebileceği belirtildi.