Jan Vesely kimdir? Fenerbahçe'nin sabah saatlerinde yaptığı açıklamadan sonra koronavirüse rastlanan basketbolcuların isimleri merak ediliyordu. Gazeteci Uğurloğlu Jan Vesely'nin koronavirüse yakalandığını iddia etti. Peki Jan Vesely kimdir? Jan Vesely koronavirüs mü?

Jan Vesely kimdir?

Uzun yıllardır Fenerbahçe BEKO'da forma giyen Çek basketbolcu Jan Vesely'nin koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Sporseverler bu haberden sonra Jan Vesely kimdir? Jan Vesely koronavirüs mü şeklinde soruları aramaya başladı.

Jan Vesely 24 Nisan 1990 tarihinde Çek Cumhuriyeti'nin Ostrava kentinde dünyaya geldi. NBA patentli Çek basketbolcu Fenerbahçe'de forma giymektedir. 2.11 metre boyundaki Jan Vesely, pivot ve gerektiğinde uzun forvet pozisyonlarında oynamaktadır. Üst düzey atletizme sahip olan Vesely, 2010 yılında FIBA Avrupa Yılın Genç Oyuncusu ödülünü aldı. Ayrıca, Partizan ile 3 kez Sırbistan Ligi, 3 kez Adriyatik Ligi ve 3 kez Sırbistan Kupası'nı kazandı.

Jan Vesely kimdir? Jan Vesely koronavirüs mü? 

Jan Vesely koronavirüs mü?

Gazeteci ve aynı zamanda Fenerbahçe Kongre üyesi olan Orhan Uğurluoğlu, Jan Vesely'nin koronavirüse yakalandığını iddia etti. Sarı Lacivertli kulüp sabah saatlerinde bazı baasketbolcular ve idari personelin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Bunun üzerine basketbolseverler Jan Vesely koronavirüse mi yakalandı şeklinde araştırmalar yapıyor. Diğer yandan Jan Vesely'nin yanı sıra Ahmet Düvelioğlu, Kostas Soloukas ve idari menajer Renda'nın da koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı ileri sürüldü.

Editör: Haber Merkezi