Ahmet Nur Çebi'nin başkanlığa gelmesinden sonra Çarşı Grubu ile yönetim arasındaki buzlar eridi. Fenerbahçe maçı için ayrılan biletlerin çoğu Çarşı'ya verildi. Ancak maça giden taraftar grupları otobüslerin camını kırdı, içeride bulunan kameraları bantlarla kapatarak görüntü alınmasını engelledi

Dolmabahçe'de Vodafone Park kuzey kale arkasındaki Büyükşehir Belediyesi garajı önünde toplanan Siyah Beyazlı taraftarlar, bilet kontrollerinin ardından İETT'ye ait otobüslerle Kadıköy'e hareket etti. Ancak stadyuma ulaşan 2 otobüsün camının kırık olduğu tespit edilince, taraftar bir süre bekletildi. Elininin sargılı olduğu görülen bir taraftar ve 3 arkadaşı olayı itiraf edince, gözaltına alındı ve derbi maçını izlemekten men edildi. Otobüsteki diğer taraftarlar ise Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'na alındı.

KAMERALARI BANTLA KAPATTILAR

Öte yandan taraftarlar, bindikleri otobüslerdeki güvenlik kameralarının üzerini bantla kapatarak görüntü almasını engellemeye çalıştı. Taraftarlar, otobüsün camını kırmadan önce otobüs içindeki kamerayı bantlamasına rağmen yakalandılar ve gözaltına aldılar.
 

Editör: Haber Merkezi