Süper Lig'de şampiyonluk yarışının en önemli maçında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak olan Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, açıklamalarda bulundu.

Süleyman Hurma, Beyaz TV'de katıldığı yayında şu ifadeleri kullandı:

- Beşiktaş, Galatasaray'a puan kaybettikten sonra ülkenin gözü bize döndü. Ülkemizde çok düzgün, temiz sporcular, spor adamları, namusuyla işini yapan insanlar var, bunu herkesin biliyor olması lazım. 

- Karagümrük Başkanı olarak, bizim bu lige katılma sebebimiz Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor değil, Karagümrük kendisi için çıkıp oynayacaktır. Biz oyunu çirkinleştirmeden oynayacağız, yerde yatmayacağız, tekme atmayacağız, 3 puan için oynayacağız, sonrasını göreceğiz. 

- Kadromuzda Milan'da, Roma'da, Arsenal'de, Chelsea'de oynamış oyuncular var. Bu oyuncular lige ve kendilerine, formaya, rakiplerine saygı duymayı bilen oyunculardır.

- Geçtiğimiz ay 17 oyuncumuz Kovid oldu, hastaneye yatan oyuncum bile oldu. İnsanlar son haftalarda aldığımız 1-2 sonucu istikrarsızlığımıza verdiler, öyle değildi. Sahaya en uygun kadroyla çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız, bunu yaparken de başkası için yapmayacağız. Oyunu pisleştirmeyeceğiz, yavaşlatmayacağız, kalecimiz 15 dakikada aut atışı kullanmayacak.

- Kötü niyetli insanlar Fenerbahçe'den teşvik aldı diyecek ama önemli olan kim nasıl oynuyor, nasıl kazanıyor. Kulüplerimizi mi güzelleştireceğiz, yoksa yüreğinde insan sevgisi taşımayan, ipe sapa gelmez insanlara göre mi davranacağız? 

- Beşiktaş önemli bir kulüp, Sergen'i kardeşim gibi seviyorum, başarılı olmasını da arzu ederim ama bu futbol, orada oğlum da olsa fark edecek bir şey yok.

Editör: Haber Merkezi