Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen Beşiktaş, yine aydınlıga çıkamadı. Siyah beyazlı takım öne geçtiği maçta Kasımpaşa'yı da yenemedi, üst üste 5. maçından da galibiyetle ayrılamadı

Süper Lig’in 15. haftasının açılışında Beşiktaş deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ligde son 4 maçtır mağlup olan siyah beyazlılar 5. maçta da kazanamadı ve 1 puana razı oldu.

Son 14 maçta sadece 2 kez kazanabilen Kartal kritik haftada yine puan kaybetti. Teknik direktör Sergen Yalçın ile yola devam kararı alan Kartal yeni bir sayfa almak için çıktığı Kasımpaşa karşısında öne geçtiği maçta 1-1 berabere kaldı.

Bu sonucun ardından puanını 21’e çıkaran Beşiktaş maç fazlasıyla 9. sıraya çıktı. Son 4 maçta 2. puanını alan Kasımpaşa ise 11 puana yükseldi ancak düşme hattından uzaklaşamadı.

Beşiktaş, Can Bozdoğan’ın golü ile 12. dakikada öne geçti. Ceza sahası dışında savunmadan dönen topu önünde bulan Can Bozdoğan, ilerleyerek ceza yayının hemen gerisinde hafif sol çaprazdan uzak köşeye yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı Harun Tekin’in solundan ağlarla buluşturdu.

82’de Kasımpaşa, Umut Bozok’un golü ile maçta eşitliği yakaladı. Ryan Donk’un pasıyla topla buluşan Evren Eren Elmalı’nın sol kanatta yerden ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Umut Bozok, altıpas içinden gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Ersin Destanoğlu’nun yanından ağlara gönderdi.

Karşılaşma 1-1 sona erdi.