Kasımpaşa Kayserispor canlı ve şifresiz izlemek isteyenleri zevkli bir maç bekliyor. İstanbul'da oynanacak maç ligin kaderini belirleyecek. İki taraftan biri üstünlük yakalarsa büyük bir avantajında sahibi olacak. Kasımpaşa Kayserispor maçı canlı izlemek için okumaya devam edebilirsiniz

Kasımpaşa Kayserispor canlı izle 

Spor TOTO süper lig'de son üç sırayı yakından ilgilendiren maçta Kasımpaşa Kayserispor'u konuk ediyor. Kasımpaşa kayserispor canlı izlmek için bein sports hd 1 kanalı kullanılabilir. Ancak internet üzerinden maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar Kasımpaşa Kayserispor taraftarium24 canlı izle veya Kasımpaşa Kayserispor netspor tv canlı izle gibi aramalar yapıyor. 

Kasımpaşa Kayserispor canlı izle şifresiz bein sports 1 izle

Kayserispor'un umudu var

Lig'in ilk yarısında kötü bir performans gösterdikten sonra adeta dağılan Kayserispor, ikinci yarının başlamasıyla birlikte toparlanma sürecine girdi. Çoğu futbolcu kulüpten ayrılırken yönetim ve başkan da görevi bıraktı. Yeni gelen başkan Berna Gözbaşı ise mücadele etmeye devam ediyor. Son olarak "futbolcu arkadaşların keyfi yerine gelirse top oynayacaklar" açıklamasını yapan Gözbaşı, takımın başına tecrübeli teknik adam Robert Prosinecki'yi getirdi. Son 4 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Sarı kırmızılılar 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puanı hanesine yazdırdı. Hala ligin en son sırasında bulunan Kayserispor'da oynanan oyun ise umut verdi. 

Kasımpaşa çıkış arıyor

Son yıllarda istikrarlı çizgisini koruyarak ligi orta sıralarda bitirmeyi başaran Kasımpaşa'da bu sene işler istenildiği gibi gitmedi. Üst üste mağlubiyetler yaşayan Paşa, düşme potasının içerisinde yer alıyor. Kendi evinde seyircisinin önünde Kayserispor'u yenerek çıkışa geçmek isteyen paşanın tek hedefi mutlak galibiyet. Tecrübeli teknik adam Fuat Çapa'nın çalıştırdığı Kasımpaşa'nın dün oynanan Konya Malatya maçının da 1-1'lik skorla bitmesi işine yaradı. Öte yandan ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren Kasımpaşa Kayserispor maçı öncesi iki takımın en çok gol yiyen takımlar olması dikkat çekiyor. İki takım totalde 105 gol yedi. 

Editör: Haber Merkezi