Hes Kablo Kayserispor'da olağan genel kurul toplantısı için geri sayım sürerken, başkan Berna Gözbaşı, bir televizyonda katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Gözbaşı'nın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

- Bu kulübü kurtarabilmek için hiçbir fedakârlıktan kaçmadım. Kulübün gerek transfer yasağını açmak, gerek eski borçlarını ödemek, gerek varlığını sürdürmek, gerek limitin yetmediği noktalarda, bu paraları alamayacağımı bile bile üzerime düşeni yaptım. 

- Sadece transfer tahtası açmak için 51 Milyon TL kulübe kendim katkıda bulundum. Bugüne kadar 170 Milyon TL üzerinde kulübe katkıda bulundum. 

- Böyle bir bütçe ile Türkiye'de ilk 5'e oynayacak bir takım kurulabilir. Bu paranın 110 Milyon TL'si geçmişin borçlarıydı.

- Kulübün durumu iyi olursa, sportif ve ekonomik yapısı iyi olursa elbette başkanlık zevkli. Ama göreve geldiğimden beri bunu henüz çok yaşayamadım. 

- Ben de istiyorum rahatça maç seyretmek. En çok ben istiyorum. Ben de istiyorum taraftarlar her maçtan sonra sokaklara dökülsün sevinsin. Bir başkan başka ne isteyebilir ki.

Editör: Haber Merkezi