Trabzonspor 2'de 2 yaptı.

Süper Lig'de ilk haftada Malatyaspor'u deplasmanda 5-1 yenen Trabzonspor, ikinci haftada sahasında karşılaştığı Sivasspor'u da mağlup etmeyi başardı

Trabzonspor 14. dakikada penaltı kazandı. Nwakaeme'nin çaprazdan ceza alanına gönderdiği top Azubuike'den döndü. Hakem Abdülkadir Bitigen, Azubuike'nin elle oynadığını işaret etti ve penaltı kararı verdi. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un penaltı golü sonrasında hakem Abdülkadir Bitigen'e gösterdiği tepki sonrasında sarı kart gördü. Penaltıyı 15. dakikada kullanan Bakasetas fileleri havalandırdı: 1-0.

Trabzonspor, ikinci yarıya da golle başları. 47.dakikada sağ kanattan gelen ortaya Hamsik vurdu kaleciden seken top yükseklik kazandı, Nwakaeme bekletmeden sert vurdu ve golü attı: 2-0.

56.dakikada savunmanın arkasına sarkan Gervinho vuruşunda topu ağlara gönderdi ancak yardımcı hakem pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti

68.dakikada bu kez Sivasspor penaltı kazandı. Kayode ceza sahası çizgisi üzerinde Edgar'ın hamlesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. 70.dakikada Max Gradel'in penaltısını kaleci Uğurcan kurtardı, bir kez daha vurdu yine Uğurcan kurtardı seken topa Isaac Cofie vurdu ve durumu 2-1 yaptı.

Maç bu sonuçla tamamlandı.