Konyaspor Fenerbahçe. FenerFenerbahçe, bir darbe de Konya'dan yedi. Sarı lacivertli takım rakip kaleye isabetli bir şut bile atamadan maçı tamamladı. NTV'de yorum yapan Rıvdan Dilmen, Konyaspor'un bu sezon sahasındaki ikinci galibiyeti Fenerbahçe'den aldığını belirtirken, "Bu bir fiyaskodur" yorumunu yaptı.


Konyaspor 7 hafta sonra maç kazanırken, Fenerbahçe'nin galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Teknik direktör sorununu hala çözemeyen sarı lacivertli takım bu sonuçla lige de artık havlu attı.

Seyircisiz maçta Konyaspor sahaya şu onbirle çıktı: Ertuğrul, Skubic, Selim, Uğur, Guilherme, Jonsson, Hadziahmetovic, Shengelia, Milosevic, Ömer Ali, Bajic
Fenerbahçe ise rakibi karşısında maça şu kadrosuyla başladı:
Harun, Isla, Jailson, Gustavo, Hasan Ali, Emre, Tolga, Mehmet Ekici, Zajc, Rodrigues, Muriç.

İki takım da maça durgun başladı. Konyaspor ilerleyen dakikalarda daha etkili oynamaya başladı. 15.dakikadasağ kanattan gelen ortaya kafayı Ömer Ali vurdu, kaleci Harun topu çizgi üzerinde güçlükle çıkardı. Konyasporlu futbolcular pozisyonda topun çizgiyi geçtiğini iddia etti. VAR incelemesinden sonra topun çizgiyi geçmediği belirlendi.
23.dakikada Ömer Ali'nin vuruşunda top auta gitti. 
41. dakikada Konyaspor yine etkili geldi, Bajic topu ağlara gönderdi. 
İkinci yarıda da oyunun görüntüsü aynıydı.
Fenerbahçe en etkili atağını 50. dakikada yaptı. Garry Rodrigues'in pasında sağ kanattan ikinci yarıda oyuna giren Deniz Türüç şutunu çekti, savunmadan seken top kornere gitti.
67.dakikada Skubic rakibine yaptığı engelleme sonucu ikinci kez sarı kart gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı
76.dakikada bu kez Ömer Ali Şahiner rakibini arkadan çekince ikinci kez sarı kart gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı
78.dakikada Fenerbahçe beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kantatn gelen ortaya uygun durumda Garry Rodrigues vurdu top yandan auta gitti.
Fenerbahçe 9 kişi kalan rakibi karşısında yine de gol atmayı başaramadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.