Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları sürerken, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, başkan Ali Koç'u da vurdu. Sarı lacivertli kulübün başkanının adeta eli kolu bağlandı.

Göreve başladığında "yabancı teknik direktör" tercih ettiğini açık açık belirten ve Hollandalı Cocu'yu göreve getiren Koç, daha sonra da takımı Koeman'a emanet etmişti.

Ancak iki teknik adamın da başarısız olması bu tercihin uzun ömürlü olmasına engel olmuştu.

Taraftarların baskısı üzerine yabancı hocadan vazgeçen Koç, Ersun Yanal'a görev vermişti.

Ersun Yanal da bekleneni veremedi. Bunun üzerine Yanal'la da yollar ayrıldı.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı tekrar başlarken, başkan Ali Koç'un ilk tercihi yine yabancı hoca oldu. Ancak Koç, bu kez de karşısında koronavirüsü buldu!

Alman teknik adamlar Roger Schmidt, Jurgen Klinsmann ve Joachim Löw ile Hırvat Nico Kovac'ın isimleri gündeme geldi ancak koronavirüs nedeniyle ülkeler arası uçuşların yasaklanması bu girişimlerin başlamadan sonuçlanmasına yol açtı.

Bu sırada Fenerbahçe'de kötü sonuçların devam etmesi yine taraftarların "Neden bir an önce hoca alınmıyor?" sorusuyla beraber baskısını da ortaya çıkardı.

Ortaya yerli isimler atıldı ancak Ali Koç'un yabancı hocadan yana olduğu için bir süre daha beklemeyi planladığı ileri sürüldü.

Editör: Haber Merkezi