Koronavirüs herkesin yaşamını allak bullak ederken, Beşiktaş'ta daha önce gitmek isteyen Kevin-Prince Boateng'ten sonra Jeremain Lens'in de ülkesi Hollanda'ya gitmek istediği belirtildi.

Beşiktaş'ın futboldan sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, “Lens Hollanda’ya gitmek istiyor. Ben de gidemiyorum, herkesin bulunduğu yerde kalmasında fayda var. Bizim de çocuklarımız var. ‘Ben Hollanda’ya gitmek istiyorum, ne yapmam lazım’ dedi, ‘Gidemezsin’ dedim” diye konuştu.

Torunoğulları, ”Bu virüsün statü, ırk, ülke, coğrafya ayrımı yok. Herkese eşit davranıyor ve bu yüzden tüm dünyada her kesimden insanlar etkileniyor. İşim gereği Hollanda ve İtalya’ya çok sık gidip geliyordum ama sağlık en başta geldiği için uçuş yasaklarından önce gidip gelmeyi bir süre ertelemiştim. Bu salgında bize düşen mücadele şekli, evde kalarak korunmak ve yayılmasını engellemek. Bunun için de evden çıkmamalıyız. Moralimiz çok bozuluyor tabii ki, mesela çocuklarım Hollanda’da kaldı, aklımız da orada aynı zamanda. Her gün görüşüyoruz, birbirimize sürekli ‘dikkat edin, evden çıkmayın’ diyoruz. İnşallah geçecek bu günler” dedi.

Editör: Haber Merkezi