Galatasaray, koronavirüsten sonra takımı yeni baştan kuracak. Teknik direktör Fatih Terim'in planını yaptığı ve düğmeye de bastığı belirtildi.

Sarı kırmızılı camianın önemli isimlerinden olan Milliyet gazetesi yazarı Osman Şenher, "Terim'in büyük planı" başlıklı yazısında yapılan çalışmaları anlattı.

Şenher, yazısında şu ifadelere yer verdi:

Evet bu sekiz maç bittikten sonra başta Galatasaray olmak üzere hiçbir takım eski düzende devam etmeyecek. 
Araştırmalarıma göre Fatih Terim büyük planlar yapıyor. Anlaştığı, el sıkıştığı Türkiye’den ve yurt dışında oynayan gurbetçilerden sekiz futbolcuyu kadrosuna katacak. Bu futbolcuların şu anda isimlerini söylemek doğru değil. Ama sarı-kırmızılı takımın gelecek on senesine alınan bütün oyuncular damga vuracak. Alt yapıyı güçlendirmek için de çok yetenekli genç futbolcular alınacak.

Yapılacak transferlerde Galatasaray’ın anlayışına uyum sağlayamayacak birtek isim bile kadroya katılmayacak. Transfer ücretlerinde taban ve tavan limiti de konacak. Artık eskisi gibi milyon euroları hiçbir futbolcu alamayacak. Anlaşmaların hepsi TL ile yapılacak. Yeni gelecek yabancılar da genç isimler olacak. Şayet takımın ihtiyacı varsa Drogba, Sneijder, Falcao gibi en fazla iki yıldız için fedakârlık yapılacak. İşin özeti bu sezon tamamlandıktan sonra Galatasaray tamamen değişecek ve gençleşecek.

Editör: Haber Merkezi