12 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı az bulutlu
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Kosova futbolunda skandal: Federasyon Başkanı futbolcuları tehdit etti

Kosova futbolunda skandal: Federasyon Başkanı futbolcuları tehdit etti

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi’nin, kamp kurallarını ihlal eden futbolcuları tehdit ettiği iddiaları gündemi sarstı.

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi’nin, milli takım kampından ayrılıp gece kulübünde eğlenen üç futbolcuyu bacaklarını kırmakla tehdit ettiği öne sürüldü. İddiaya göre, Adana Demirspor’un eski kalecisi Arijanet Muric, Edon Zhegrova ve Florent Muslija, Kosova Milli Takımı’nın kamp kurallarını ihlal etti ve teknik direktör Franco Foda tarafından kadro dışı bırakıldı.

Gece Kulübünde Sabaha Kadar Eğlence

Kosova medyasının haberine göre, Muric, Zhegrova ve Muslija, kampı terk ederek gece kulübünde sabaha kadar eğlendi. Bu durum, Kosova Futbol Federasyonu’nu karıştırdı ve Başkan Agim Ademi’nin sert tepkisine yol açtı. Ademi’nin, olayı öğrenir öğrenmez sinirlenerek oyuncuları ağır şekilde tehdit ettiği iddia edildi.

Kosova Futbolunda Disiplin Sorunları

Kosova Milli Takımı, Beşiktaşlı Milot Rashica ve bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Vedat Muriqi gibi önemli isimlerin bulunduğu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ancak, disiplinsiz davranışlar ve federasyonun bunlara karşı tutumu tartışma yaratıyor. Daha önce de Rashica’nın benzer bir kural ihlali yaptığı, ancak federasyonun olayı görmezden geldiği belirtiliyor.

Bu skandal, Kosova Milli Takımı’ndaki disiplinsizlik sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi ve federasyonun yönetim tarzına dair ciddi eleştiriler yükseldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *