Ozan Tufan, Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğunda 20 yaşındaydı. Düşüşe geçti, alt yapıya gönderildi. Geçen sezon kiralık gittiği Alanyaspor'da yeniden parladı, döndüğü Fenerbahçe'de yıldızlaştı. Artık milli takımın da değişmezi. İngiltere'nin Leicester ve Cyrstal Palace kulüpleri peşinde şimdi. Sözleşmesi sezon sonunda biten, 24 yaşındaki futbolcuya Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalatmak istediği belirtildi. Ancak Ozan'ın düşünmek için süre istediği bildirildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin sportif direktörü Comolli'nin transfer çalışmalarına sessiz sedasız devam ettiği ortaya çıktı. Sarı Lacivertlilerin ilk hedefi Nijeryalı forvet Ahmed Musa.

COMOLLİ'NİN PRENSİ

Fenerbahçe'nin sportif direktör Comolli'nin uzun süredir izleyip beğendiği Nijeryalı forvet Ahmed Musa için harekete geçtiği ortaya çıktı

ERSUN YANAL DA ONAYLADI

FENERBAHÇE'de ara transfer için çalışmalar sürerken, sportif direktör Damien Comolli'nin uzun süredir izlediği Nijeryalı forvet oyuncusu Ahmed Musa için "Mutlaka alınmalı" raporunu verdiği belirtildi. Suudi Arabistan'ın Al Nasr Riyad takımında forma giyen 27 yaşındaki futbolcuyu teknik direktör Ersun Yanal'ın da onayladığı bildirildi.

1.5 YILLIK TEKLİF YAPILACAK

SARI lacivertli kulübün transferi bitirmek için harekete geçtiği, Al Nasr Riyad Kulübü ile de görüşme yapılacağı ifade edildi. İlk etapta 1.5 yıllık kiralama teklifi yapılacak, sözleşmeye satın alma opsiyonu da koyulacak. Ahmed Musa, geçen sezon İngiltere'nin Leicester takımından Al Nasr'a 15 milyon euroya transfer edilmişti

Editör: Haber Merkezi