Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Ülkenin en güçlü takımı olduğumuzu her hafta kanıtlıyoruz, kanıtlayacağız da. İşimiz bitmedi. Şimdi hedef pazar günü de şampiyonluk kupası" diye konuştu

Gurur duyuyorum

GALATASARAY'ın Akhisarspor'u devirdiği Türkiye Kupası finalinin hemen sonrası. Teknik direktör Fatih Terim, futbolcularıyla birlikte sahanın ortasında kupayı gururla havaya kaldırdı, herkesi tek tek kutladı. Soyunma odasına döner dönmez de oyuncularına "Hepinizi öpüyorum. Sizlerle gurur duyuyorum. Ancak gevşemek yok. Şimdi çok hak ettiğimiz lig şampiyonlunda sıra. Pazar günü de bunu bitirelim" dedi.

Geçen yılı unutmayın

SARI kırmızılı takımın hocası, "Geçen yılı unutmayın. Türkiye Kupası'nı kaçırmıştık, bu kez telafi ettik. Süper Kupa'yı da alamamıştık. Onu da telafi etmeliyiz. Artık önceliğimiz Başakşehir ile oynayacağımız maç. Sık sık final oynamak stres yaratabilir. Ancak biz Galatasaray'ız. Finaller bizim işimiz. Şimdi pazar günü tribünleri dolduracak 55 bin taraftarı düşünün. Destekleriyle o zorlu finali de geçeceğiz" diye konuştu.

Hepinize güveniyorum

BAŞAKŞEHİR maçının zor geçeceğini vurgulayan Terim, "Biz her rakibimize saygı duyuyoruz. Hiçbir rakibimizle ilgili herhangi bir şeysöylemiyoruz. İnşallah hem güzel maç olur hem de bizim galibiyetimizle biter. Ben hepinize güveniyorum. Ülkenin en güçlü takımı olduğumuzu her hafta kanıtlıyoruz, kanıtlayacağız da. Milyonlarca taraftarımızı bir kez daha mutlu edeceğimiza inanıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi