SPOR TOTO Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Alanyaspor - Fenerbahçe mücadelesi için Sarı Lacivertliler, TFF'ye kural hatası nedeniyle itirazda bulunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu bu konu hakkındaki kararını verdi. 

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Alanyaspor Fenerbahçe maçı 3-1'lik netice ile sonuçlanmış, Sarı Lacivertliler bu maç ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na kural hatası sebebiyle itirazda bulunmuştu. Son dakika gelişmesine göre TFF, Fenerbahçe'nin yaptığı itirazı reddetti. Bu karara göre, Spor TOTO Süper Lig aynı şekilde devam edecek. 

CİSSE DIŞARI ÇIKMAMIŞTI

Fenerbahçe, Alanyaspor karşılaşmasında yaşanan 2 kural hatası istemi nedeniyle TFF'ye başvurmuştu. 45+2'de taçın el değiştirmemesi poziyonu ile Cisse'nin aut atışı kullanılırken ceza sahasından çıkmaması tartışmalara yol açmış bunun üzerine Fenerbahçe Kulübü resmi yollardan TFF'ye kural hatası iddiasıyla itirazda bulunmuştu. Maçın tekrarlanmasını isteyen Sarı Lacivertlilere TFF'den kötü haber geldi. Federasyon itirazı kabul etmeyerek ligin aynı şekilde devam edeceğini duyurdu.