Havayolu şirketleri, turizm firmaları derken koronavirüsten en çok etkilenen sektörlerin başında futbol geliyor. Özellikle Avrupa'da İtalya, İspanya, Portekiz, Hollanda gibi ülkelerde ligler durdurulurken Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan gibi ülkelerdeki liglerin ise seyircisiz oynanacağı açıklandı. Bu gelişmelerin akabinde çoğu ülkenin yayıncı kuruluşu maçları şifresiz şekilde futbolseverlerle buluşturacağını açıkladı. Peki bein sports süper lig maçlarını şifresiz mi yayınlanacak?

"Trabzonspor Başakşehir şifresiz canlı izle"

Maçlar şifresiz mi olacak? beIN Sports süper lig şifresiz mi yayınlanacak?

Maçlar şifresiz mi olacak? 

Koronavirüs paniği bütün dünyayı etkisi altına aldı. En büyük darbeyi ise futbol yedi. Bilhassa Avrupa'nın önde gelen liglerinden bazıları durduruldu bazılarının ise seyircisiz oynanmasına karar verildi. UEFA ve ülke federasyon yetkililerinin aldığı bu kararlardan sonra birçok yayıncı kuruluşta maçları şifresiz canlı bir şekilde yayınlacağını belirtti. Peki Türkiye'de maçlar şifresiz olacak mı? Bein sports türkiye canlı şifresiz maçlar izlenebilecek mi?

Bein sports süper lig şifresiz mi yayınlacak?

Koronavirüs vakasının Türkiye'de 2'ye çıkmasının ardından bir takım tedbirler alınmaya başladı. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıkladığı tedbirlere göre okullar tatil edildi, kamu personelinin yurt dışına çıkması yasaklandı. Alınan tedbirlerden en dikkat çekicisi ise spor müsabakalarının seyircisiz oynanacak olması. Bu kararlar birlikte pazar günü oynanacak Galatasaray Beşiktaş derbisi de seyircisiz olacak. Yaşanan gelişmelerin ardından bein sports süper ligi şifresiz yayınlacak mı sorusu gündeme oturdu. Maçlar şifresiz olacak mı? işte yanıtı.

Maçlar şifresiz mi olacak? beIN Sports süper lig şifresiz mi yayınlanacak?

Bein sports şifresiz izlenecek mi?

Tüm futbolseverler Avrupa'daki yayıncı kuruluşların aldığı karardan sonra gözlerini bein sports'un yapacağı açıklamaya çevirdi. Peki bein sports açıklama yaptı mı? Şu an bein sports cephesinden maçların şifresiz bir şekilde yayınlanmasıyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak bein sports maçları canlı bir şekilde Türkiye'ye sunarsa yalnızca evinde lig tv dekoderi bulunan vatandaşlar bu durumdan yararlanacak. 

Hangi ligler şifresiz yayınlanacak?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından sonra Avrupa'da birçok lig durduruldu, birçoğunun ise seyircisiz oynamasına karar verildi. Seyircisiz oynanmaya devam edecek ligler için bazı yayıncı kuruluşlar maçların şifresiz bir şekilde halkla buluşturulacağını açıkladı. Portekiz'de lig yayıncısı Sport TV 2, Bundesliga yayıncısı Sky Germany de liglerin belli bir süreyle şifresiz yayınlanacağı açıkladı.

Maçlar şifresiz mi olacak? beIN Sports süper lig şifresiz mi yayınlanacak?

Kafe ve restroranlara ağır darbe

Bein sports'un maçları şifresiz bir şekilde yayınlama olasılığı kafeler ve restoranları düşündürmeye başladı. Diğer bein sports abonelerine göre daha fazla ücret ödeyen kafe ve restoranlar, bein sports'un maçları şifresiz şekilde vermesi halinde zorluk yaşayacak. Planlarını derbilere göre hazırlayan kafe ve restoranlar olası bir beinsports kararı sonrası ekonomik olarak çöküş yaşayabilir. Öte yandan maçların ertelenmesi de gündemde.

Maçlar şifresiz mi olacak? beIN Sports süper lig şifresiz mi yayınlanacak?

Galatasray Spor Kulübü'nün açıklamasında maçların seyircisiz oynanması yerine belli bir süreyle ertlenmesi talebinde bulundu. Açıklama sosyal medyada da binlerce kez paylaşım aldı.

Editör: Haber Merkezi