Malatyaspor'la Antalyaspor mücadelesi nefes kesti, Antalyaspor 59 dakika 10 kişi mücadele etti

Süper Lig'de müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta Malatyaspor ile Antalyaspor yenişemedi. Ev sahibi Malatyaspor sahaya Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Hafez, Robin, Acquah, Remi, Gökhan, Bifouma, Umut onbiriyle çıktı. Antalyaspor ise Boffin, Kudryashov, Fredy, Amilton, Celustka, N'Dinga, Sinan, Jahovic, Hakan, Veysel, Bünyamin onbiriyle mücadeleye başladı. İki takım da maça galibiyet için başladı. 

8'inci dakikada öne geçti

Antalyaspor, henüz 8. dakikada geliştirdiği atakta Fredy'nin golüyle öne geçti. Golden sonra üstünlüğü ele geçiren Malatyaspor, 29. dakikada Umut Bulut'la eşitliği sağladı. Kıran kırana geçen maçın 31. dakikasında Sinan Gümüş çift sarı kart görüp de kırmızı kartla oyundan atılınca Antalyaspor 10 kişi kaldı. Sinan Gümüş, gelecek haftaki Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. 

İkinci yarıda daha çok savunmada kalan, ani kontrataklarla sonuç arayan Antalyaspor'da son sözü yeni transfer Alman yıldız Lukas Podolski söyledi. Podolski, 89. dakikada attığı golle takımına çok önemli 3 puanı kazandırdı. Antalyaspor bu galibiyetle puanını 25'e yükseltirken, Malatyaspor 24 puanda kaldı.