Malatyaspor Trabzonspor ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'de 19. haftanın erteleme maçında Malatyaspor ile Trabzonspor yarın (11 Mart çarşamba) karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Elazığ'da yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenmişti. Federasyondan yapılan açıklamada, "Yapılan tüm görüşmelerde deprem ve devam eden artçı sarsıntılar sonucunda bölgede oluşan ortamın insan sağlığına ve karşılaşmaların huzurlu bir şekilde oynanabilmesine yönelik etkisi yönünde ifadeler kullanılmış ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun tüm maçları erteleme kararında olduğu taraflara ifade edilmiştir" denilmişti.
Bu karara özellikle Fenerbahçe Kulübü Trabzonspor'un kollandığı gerekçesiyle büyük tepki göstermiş, karşılıklı demeçlerle ortam gerilmişti.

Malatyaspor Trabzonspor saat kaçta, hangi kanalda?

Karşılaşma Malatya'da yarın (11 Mart çarşamba) saat 20.00'de başlayacak ve Beinsports 1'den canlı olarak yayınlanacak.
Karşılaşmanın hakemliğini Ali Palabıyık yapacak. 27 Ocak'ta oynanaması gereken müsabaka, Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli meydana gelen deprem nedeniyle 11 Mart'a ertelenmişti.

Trabzonspor'un maç kadrosu açıklandı

Bordo mavili takımın Malatyaspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Kafilede yer alan futbolcular da açıklandı. 

Trabzonspor'un Malatyaspor maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Majid Hosseini, Atakan Gündüz, Joao Pereira, Serkan Asan, Abdurrahim Dursun, Filip Novak, Obi Mikel, Doğan Erdoğan, Abdulkadir Parmak, Jose Sosa, Badou Ndiaye, Bilal Başacıkoğlu, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Alexander Sörloth ve Caleb Ekuban.
 

Editör: Haber Merkezi