Kupa iki olarak anılan UEFA Avrupa Ligi’nde final maçının seyircili olarak oynanacağı kesinleşti!

UEFA’dan yapılan açıklama ile, 26 Mayıs’ta Polonya’nın Gdansk kentinde oynanacak olan ve Manchester United ile Villareal takımlarını karşı kaşıya getirecek olan final maçında 9.500 futbolseverin tribünlerde yerini alması bekleniyor.

43.615 kapasiteli PGE Arena’da oyanıcak olan karşılaşmaya, Covid-19 önlemleri kapsamında, stad kapasitesinin %25’i olan 9.500 futbolsever kabul edilecek.

İngilizlerin köklü kulübü Manchester United ile İspanyolların Sarı Denizaltı lakaplı takımı Villareal’i karşı karşıya getirecek olan mücadelenin seyircili olarak oyanıcak olması futbolseverler tarafından coşkuyla karşılandı. Özellikle tarihlerinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde final heyecanı yaşayacak olan Villareal tarafında büyük mutluluk yaşanıyor. Takımlarının bu tarihi anına tanıklık etmek isteyen İspanyol taraftarların Manchester United - Villareal maçının biletlerine yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. 

Eğer sende bu çekişmeli mücadelede yerini almak ve bu coşkuya ortak olmak istersen, Biletme üzerinden Manchester United - Villareal Maç biletini güvenle al ve bu tarihi atmosfere tanıklık et!