Galatasaray tarafından Şampiyonlar Ligi kadrosu için UEFA'ya bildiren listede Martin Linnes'in isminin olmaması taraftarlar kadar Elisabeth Haugen'i de üzdü. Instagram hesabından üzüntülü bir fotoğrafını paylaşan Elisabeth, Galatasaray taraftarının yoğun desteğiyle karşı karşıya kaldı. 

KADRODA OLMAYABİLİR

Geldiği günden beri Galatasaray taraftarının en sevdiği isimlerin başında gelen Martin Linnes Şampiyonlar Ligi'ne verilen listede yer almadı. Yabancı kontenjanından dolayı bir isimden vazgeçmek zorunda olan Galatasaray ise Linnes'i gözden çıkarmış gibi gözüküyor. Kasımpaşa'ya kiralık gideceği gündemde olan Linnes ise davranışları ve pozitif tutumlarıyla taraftarın adeta sevgilisi haline gelmişti. En son olarak Şampiyonlar liginde isminin olmadığını gören eşi Elisabeth ise Instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak duyduğu üzüntüyü ifade etti. 

TÜRKİYE'DEN AYRILMAYI DÜŞÜNÜYOR

Martin Linnes'e Galatasaray tarafından yapılan bu davranışın haksızca olduğunu ifade eden Menajer Solbakken, Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen'in Türkiye'den ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Elisabeth Haugen, Galatasaray taraftarlarının en sevdiği futbolcu eşlerinin başında geliyordu. "Yenge" sıfatıyla seslenilen Haugen ise geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Martin Linnes'e yapılan davranışa ne kadar üzüldüğünü belirtmişti. 

Editör: Haber Merkezi