Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir ile oynadıkları maçtan sonra hem basın mensuplarının karşısına koronavirüs maskesi takarak çıkmış, hem de liglerin ertelenmesini isteyenleri eleştirmişti.

Futbolcular korumasız bir şekilde mücadele edip, yakın temasta bulunurken, basın mensuplarının karşısına maskeyle çıkıp bir de liglerin devamından yana olan Ağaoğlu, bu kez de erteleme isteyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e çattı.

Ağaoğlu, Karadeniz gazetesinde çıkan demecinde "Ben o gün 20 tane mikrofona konuştum. Röportaj alanına gelirken maskemi taktım. Belki bende de koronavirüs var. Kimde olup olmadığını şu an için bilemiyoruz. Benim amacım orada medya mensuplarını korumaktı. Mesela geçtiğimiz haftalarda NBA oyuncusu tüm mikrofonları mıncıkladı. Sonra testi pozitif çıktı. Ama benim vicdanım rahat. Mikrofonlara konuşurken, maske kullandım” dedi. 

Ağaoğlu, Başkan Mustafa Cengiz için de, "Bir kulüp başkanı çıkıyor, ‘Tüm stadımızı dezenfekte ettik. Hiçbir sorun yok. Maç oynanabilir’ diyor. Sonrasında seyircisiz kararı çıkınca, ‘Maçlar ertelenmeli’ açıklaması yapıyor. Bu açıklamayı yapanları samimi bulmuyorum. Eğer en başından, ‘Ligler ertelenmeli. Devletin aldığı karara saygı duyarız” deseydi o zaman samimi bulurdum. Biz devletimizin aldığı her türlü karara saygı duymak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi