Juventus forması giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, Roma karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Alınan bilgilere göre ön çapraz bağları kopan Merih Demiral'ın ameliyat edildiği ve sahalardan 6-7 ay gibi bir süre uzak kalacağı açıklandı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Serie A'nın 19. haftasında Roma ile deplasmanda oynanan maçın 16. dakikasında sakatlanan Merih'in Avusturya'nın Innsbruck kentinde başarılı bir operasyon geçirdiği kaydedildi. 

Kulübün "J Medical" kliniğinde dün testlerden geçirilen milli futbolcuda, sol diz ön çapraz bağlarında zedelenme ve menisküs yaralanması tespit edilmişti.

Juventus Kulübü, 21 yaşındaki futbolcunun 6-7 sahalardan uzak kalacağını bildirdi.

MERİH DEMİRAL EURO 2O20'YE YETİŞECEK Mİ?

Performansıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan ve Juventus'ta ilk 11'de kendine yer bulan Merih Demiral, geçirdiği sakatlıktan sonra ameliyat edildi ve sahalardan 6-7 ay uzak kalacağı öğrenildi. Peki Merih Demiral Euro 2020'ye yetişecek mi? Juventus kulübünden alınan bilgiye göre Merih Demiral her ne kadar 6-7 aylık bir süre sonunda sahalara geri dönecek olsa da oyuncunun iyileşme hızı da tedavi süresini hızlandırabilir. Ancak Türk Milli Takımı'nın İtalya'yla oynayacağı ilk maçın tarihi 12.06.2020. Böylelikle Merih Demiral Euro 2020'deki ilk maçı kaçıracak. 

EURO 2020 NE ZAMAN?

Toplamda 24 ülkenin mücadele içerisinde bulunacağı EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası 12 Haziran – 12 Temmuz 2020 tarihleri arasında 12 farklı ülkenin ev sahipliğinde yapılacak. Elemeler sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar (20 takım), finallere doğrudan katılma hakkı elde edecek.

Editör: Haber Merkezi