Juventus'taki milli oyuncumuz Merih Demiral, siyah beyazlı formayla ilk golünü Roma'ya attı. Juventus'un 2-1 kazandığı maçta ilk golü atan Merih, 19. dakikada Kolarov'la girdiği bir mücadele sonucunda sakatlandı ve oyundan çıktı. Merih'in sakatlığının ciddi olduğu açıklanınca takım arkadaşları adeta kahroldu.

Merih'in sakatlığına en çok üzülen isimlerden biri olan Cristiano RonaldoInstagram hesabından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Ronaldo "Daha güçlü döneceksin kardeşim" diye yaztdı.

Dybala ise takım arkadaşı Merih Demiral ve Roma'da çapraz bağları koptuğu açıklanan Zaniolo için bir geçmiş olsun mesajı paylaştı. Arjantinli futbolcu, "Merih ve Zaniolo'nun sakatlıklarına çok üzüldüm. Arkadaşım Merih, daha güçlü ve erken döneceksin! Ve iyi şanslar Zaniolo, sen de bir şampiyon gibi döneceksin" ifadelerini kullandı.

Merih'in sakatlığı Juventus Teknik Direktörü Sarri tarafından "Çok üzücü. Sanırım uzun süre oynayamayacak" diye açıklandı. Milli oyuncunun durumu yapılacak testlerden sonra belli olacak.