İsviçreli kadın milli futbolcu, Florijana Ismaili hayatını kaybetti. Young Boys takımında forma giyen ve aynı zamanda nu takımın kaptanı olan 24 yaşındaki Arnavut asıllı oyuncu, geçtiğimiz günlerde İtalya'daki Como Gölü'nde kaybolmuştu.

ŞİŞME BOTLA GİRİP ATLADI

 Bir takım arkadaşıyla birlikte gölde gezinmek için şişme bir bot kiraladığı belirtilen futbolcu, ardından yüzmek için göle girerken bir daha kendisinden haber alınamadı. İki gündür süren arama çalışmaları sonucunda gölün derinliklerinde Florijana Ismaili'nin cesedine ulaşıldı.

SHAQİRİ DERİNDEN SARSILDI

Günlerdir talihsiz futbolcunun bulunması için iyi niyet dileklerini dile getiren sevenleri bu haberle yıkıldı. İsviçre futbolu yasa bürünürken bir çok futbolcu da konuyla ilgili paylaşımlar yaptılar. İsviçreli milli futbolcu Xherdan Shaqiri, "Florijana Ismaili'nin ölümü beni derinden sarstı. Ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum" diye yazdı.

DZEMAİLİ: EN ACI VERİCİ GÜNLERDEN

Bir dönem Galatasaray forması da giyen İsviçreli milli futbolcu Blerim Dzemaili de instagram hesabından şu mesajı paylaştı: "Futbolculuk hayatımın en acı verici günlerinden birini yaşıyorum. Ismaili'nin ailesine baş sağlığı ve bu zor zamanlarda güç diliyorum. Her zaman kalbimizde olacaksın Florijana".

INFANTİNO: KADINLAR DÜNYA KUPASI VARKEN...

FIFA Başkanı Infantino da trajik ölümle ilgili bir mesaj yayınladı. FIFA'nın internet sitesindeki ifadelerinde Infantino "Florijana Ismaili ile ilgili gelişmeleri duyduğumda şok oldum ve büyük üzüntüye kapıldım. Bu, tüm futbol ailesi için çok çok acı bir durum. Özellikle de FIFA Kadınlar Dünya Kupası için bir araya geldiğimiz böylesi bir zamanda" dedi.